bedrijfscatering

Bedrijfscatering

Goede bedrijfscatering is een van de factoren die bijdraagt aan een prettige werkomgeving. Een lekkere kop koffie, een smakelijke lunch of een Bourgondische borrel. Het zorgt ervoor dat we voldoende brandstof hebben om weer vol energie aan het werk te gaan. Bent u op zoek naar een bedrijfscateraar in Arnhem, Ede of Nijmegen? Dan bent u bij Antonio aan het juiste adres! Wij verzorgen bedrijfslunches, koffierondes, bedrijfsborrels én catering voor speciale gelegenheden binnen een straal van 15 kilometer rondom Arnhem, Ede en Nijmegen.

Bedrijfscatering op maat

De medewerkers van Antonio Shining Places zorgen er graag voor dat alles tot in de puntjes is verzorgd. Wij werken uitsluitend met verse producten en ingrediënten van de hoogste kwaliteit. Uiteraard houden wij in ons assortiment altijd rekening met allergieën, diëten of voedselintolerantie. Bovendien kunt u altijd uw persoonlijke wensen aan ons doorgeven. Zo bent u verzekerd van bedrijfscatering op maat! Bij bedrijfscatering Antonio ervaart u het gemak van één aanspreekpunt en geniet u van smaakvolle en representatieve cateringdiensten en cateringvoorzieningen. Niet alleen prettig voor uw medewerkers, maar ook voor uw klanten en relaties.

Koffieautomaten en watercoolers

Naast het verzorgen van bedrijfscatering zorgt Antonio ook voor de plaatsing van koffieautomaten en watercoolers. Onze medewerkers van de facilitaire- / schoonmaakdienst zorgen ervoor dat het apparaat steeds wordt bijgevuld en schoongemaakt. Zo geniet u iedere dag zonder zorgen van een heerlijke kop verse koffie of een verfrissend glas water.

Bedrijfscatering aanvragen

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van bedrijfscatering? Wij informeren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Stuur een e-mail naar info@antonio.nl of bel ons op (026) 3234334. Wilt u liever gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul ons contactformulier in en wij sturen u zo spoedig mogelijk een passende offerte op maat.

Contact met een van onze kantoren:

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws