facilitaire diensten

Facilitaire diensten

Bedrijven, instellingen, ziekenhuizen en scholen; ze hebben allemaal een facilitaire dienst nodig als het gaat om het beheren, controleren en uitvoeren van huishoudelijke taken. Overweegt u een bedrijf in de arm te nemen dat niet alleen zorg draagt voor al uw schoonmaakdiensten, maar u ook ondersteunt bij diverse facilitaire diensten? Dan bent u bij Antonio Shining Places aan het juiste adres! De facilitaire dienst van Antonio is werkzaam in Ede, Arnhem en Nijmegen en is van alle markten thuis! Lees hieronder meer over onze facilitaire dienstverlening.

Diverse facilitaire diensten

 • Technische dienst
  Heeft u geen klusjesman in dienst maar wel (regelmatig) een klus? Onze medewerkers verzorgen verschillende technische diensten, zoals het vervangen van lampen, aansluiten van apparatuur en (de)monteren van meubilair.
 • Ongediertebestrijding
  U kunt onze facilitaire dienstverlening zelfs inschakelen wanneer u last heeft van ongedierte. Wij bestrijden het ongedierte en geven deskundig advies om een plaag in de toekomst te voorkomen.
 • Interne verhuizing
  Antonio ontzorgt u ook tijdens een interne verhuizing. Een verhuizing brengt altijd veel werk met zich mee, zelfs als de verhuizing ‘slechts’ intern is. Onze medewerkers verhuizen alle meubelen naar de nieuwe ruimte en richten deze ook weer in. Zo kunt u uw kostbare tijd aan andere zaken besteden.
 • Terreinonderhoud
  Zoekt u een bedrijf dat uw terrein in Arnhem, Ede of Nijmegen onderhoudt? Ook deze klus nemen onze medewerkers graag op zich! Zo ligt u terrein er altijd spic en span bij. Het ideale visitekaartje voor ieder bedrijf!
 • Verkoopstyling
  Heeft u plannen om uw pand te verkopen? De medewerkers van Antonio nemen graag de verkoopstyling van uw huis of bedrijf voor hun rekening. Zij zorgen ervoor dat uw pand er op en top uitziet, zodat deze zo snel mogelijk wordt verkocht.

Schakel de facilitaire dienst van Antonio in!

Bent u nieuwsgierig geworden? Wij adviseren u graag over de uiteenlopende mogelijkheden van onze facilitaire diensten. Indien u meer informatie wenst kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen via info@antonio.nl of telefonisch via (026) 3234334. U kunt natuurlijk ook gelijk online een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contact met een van onze kantoren:

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws