Geachte klant, omdat dit voor ons één van de drukste periode van het jaar is en we ons helaas niet in tweeën kunnen splitsen stoppen wij voor dit jaar met onze Foodtruck. Wij ontvangen jullie graag weer vanaf 6 januari.

Volgend jaar hebben wij er weer een nieuwe locatie voor onze foodtruck bij. Houdt onze site in de gaten waar en wanneer we op locatie staan.

We bezorgen overigens wel nog uw lunch! Bestel gemakkelijk via onze site!

 


 

Delicious Food

Met onze foodtruck brengen wij Delicious Food binnen handbereik op een aantal industrieterreinen in Arnhem. Wekelijks bedienen wij u tussen 12:00 en 13:30 uur op een van onderstaande locaties:

  • IJsseloord II    (volgt binnenkort)
  • Het Broek       (iedere dinsdag bij Bas Bedrijfskleding aan de Blankenweg 41)
  • De Overmaat  (iedere vrijdag bij Mantel aan de Overmaat 72)
  • Rijkerswoerd   (iedere donderdag bij antonio aan de Hazenkamp 52)

Wij maken in onze foodtruck diverse vers belegde broodjes, fruit & groente smoothies of een heerlijk broodje hete kip met passie voor u klaar. Dit is dan ook je kans om kennis te maken met ons sublime kiprecept die je nog lang zal heugen. Dan weet je het zeker: deze foodtruck wil je absoluut op jouw feest, festival of evenement!

Uiteraard zijn al onze broodjes dagelijks online te bestellen en bezorgen wij onze Delicious Food ook.

 

Delicious Food bij u voor de deur?

Bij antonio Delicious Food bent u aan het juiste adres voor een foodtruck wanneer u iets te vieren heeft of uw personeel of relaties wilt verwennen. Wij helpen u graag bij al uw evenementen en zorgen voor de juiste aankleding om de perfecte sfeer neer te zetten.

 

Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

  
Contact met een van onze kantoren:

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws