Glasbewassing

De glazenwassers van Antonio zorgen ervoor dat uw ramen glanzen, zowel de binnen- als buitenkant. Onze gediplomeerde medewerkers weten precies wat ze te doen staat, beschikken over hoogwaardig materiaal en creëren: Shining Windows.

Zekerheid én kwaliteit

Het schoonmaken van uw ramen en kozijnen is een vak apart. Onze glazenwassers lappen uw ramen, reinigen uw kozijnen en wassen zelfs grootschalige glazen objecten. Onze medewerkers zijn gediplomeerd en leveren hoogstaande kwaliteit. Daarnaast beschikken ze voor elke klus over hoogwaardig materiaal, dat naast kwaliteit ook voor zekerheid zorgt. De ladders en hoogwerkers voldoen aan de wettelijk gestelde eisen. Bent u op zoek naar een glazenwasser in Arnhem, Ede of Nijmegen? Neem dan contact met ons op.

Antonio Glasbewassing Arnhem, ​Ede én Nijmegen

Glazenwasser Antonio heeft vestigingen in Arnhem, Ede en Nijmegen. Wij werken in een straal van 15 kilometer rondom onze vestigingen in Arnhem, Ede en Nijmegen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een Glazenwasser in Elst, Huissen, Wijchen, Beuningen, Veenendaal, Renswoude of Lent? Dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig maatwerk tegen scherpe prijzen. Naast glasbewassing leveren wij ook facilitaire dienstenspecialistische reiniging en schoonmaakdiensten, bovendien kunt u bij glazenwasser Antonio terecht voor bedrijfscatering. Ook voor deze diensten geldt: wij werken in een straal van 15 kilometer rondom Arnhem, Ede en Nijmegen. 

Contact met een van onze kantoren:

Nieuwsgierig geworden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Offerte aanvragen >

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen