Antonio verdeelt € 100.000,- !!!

31-12-2018

 

                              

                            

                                            

 

Nieuw in 2019


!!! Antonio verdeelt € 100.000,- !!!


Deel jij mee en verdien je wat extra’s?

 

Beste collega’s,

In 2019 valt er voor jullie wat te winnen, of beter gezegd, te verdelen!
Als collectief (dus iedereen = Shining places Arnhem en Ede gezamenlijk) maar ook individueel.

Om het ziekteverzuim te verlagen, bedachten wij de volgende “competitie” waar iedere medewerker automatisch aan mee doet. We zijn van elkaar afhankelijk hoeveel geld er uiteindelijk te verdelen valt. Tussentijds kun je individueel in de prijzen vallen.

Vele ziekmeldingen zijn achteraf gezien onnodig of hadden niet gehoeven. De impact van een onnodige en/of onterechte ziekmelding is enorm.
Antonio doet hierom € 100.000,- (bruto) in de verzuim-pot. Deze pot wordt verdeeld onder alle medewerkers die zich gedurende 2019 niet vaker dan 1x ziek hebben gemeld.
Door deze competitie in te voeren kunnen we jullie laten zien hoeveel impact ziekteverzuim heeft en wat er te besparen is. Meedoen is goed voor iedereen. Want er wordt geld bespaart en je kan 4 x per jaar ook nog een extraatje verdienen. Samen kunnen we hiervan profiteren als we ons bewuster gaan gedragen. Hoe werkt het?

 

De collectieve spelregels:

-meld je je vaker dan 1 keer ziek, dan word je automatisch uitgesloten van de competitie en maak je geen kans meer op de pot.

-duurt je eerste ziekmelding langer dan 2 werkdagen, dan word je ook uitgesloten van de competitie. Let op: Het is ook toegestaan om verlofuren in te zetten om in de competitie te blijven.

-de pot wordt bij iedere ziekmelding verlaagd met de door Antonio uit te betalen brutosalaris aan desbetreffende zieke medewerker.

-zwangerschaps- en/of zorgverlof wordt door Antonio niet gezien als ziekmelding.

-medewerkers moeten op 31-12-2019 bij Antonio in dienst zijn om kans te maken op zijn/haar deel van de pot.

-medewerkers die gedurende het jaar in dienst komen, krijgen bij eventuele “winst” van de pot, hun deel pro rato (dus doen ook mee).

-Antonio zal jullie vanaf eind maart iedere maand op de hoogte houden van de stand van de competitie/inhoud van de pot. Hierbij zal alleen door worden gegeven wat de inhoud van de pot op dat moment is.

-Antonio zal aan het einde van de competitie door BDO accountants & adviseurs laten toetsen of aan alle (spel)regels door Antonio en jullie is voldaan en wij maken dan het te verdelen bedrag bekend.


De individuele spelregels:

Naast de collectieve (gezamenlijke) competitie, belonen we jullie tussentijds ook individueel om bewust meedoen nog interessanter te maken.
Iedere kwartaal waarin een medewerker zich niet heeft ziek gemeld, krijgt diegene een VVV-bon (de VVV-bon wordt uiterlijk 1 maand na het kwartaal uitgereikt).


De waardes zijn als volgt:

- € 25,- (bij gemiddeld per kwartaal gewerkte uren tussen 30 - 38 uur p/w)
- € 20,- (bij gemiddeld per kwartaal gewerkte uren tussen 16 - 29 uur p/w)
- € 15,- (bij gemiddeld per kwartaal gewerkte uren tussen 8 - 15 uur p/w)
- € 10,- (bij gemiddeld per kwartaal gewerkte uren tussen 4 - 7 uur p/w)
- € 5,- (bij gemiddeld per kwartaal gewerkte uren tussen 1 - 3 uur p/w)

Iedereen kan dus ook nog eens 4x per jaar een VVV-bon winnen als hij/zij zich een kwartaal niet ziek meldt.

We gaan van start op 1 januari 2019 en eindigen op 31 december 2019. Uiteraard zijn wij net als jullie erg benieuwd wat dit teweeg gaat brengen.

Is het goed voor ons, dan is het dat ook voor jullie!

Wij wensen jullie een geweldig gezond 2019 toe!

Met vriendelijke groet,

Toni Iñiguez Najdanovski
directeur eigenaar

 

Nieuwsoverzicht
Contact met een van onze kantoren:

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws