onze droom? shining places​

Shining Places. Dat zijn plekken waar mensen zich prettig voelen. Hoe we dat doen? Door full-service maatwerk te bieden aan bedrijven en instellingen. Onze persoonlijke benadering en professionele aanpak maken daarbij het verschil. Want onze Shining Makers zijn geen gewone schoonmakers. Ze hebben hart voor hun werk en zullen u helpen waar ze kunnen.

Maatschappelijk verantwoord

Wij zetten ons in voor een schoner milieu en een betere samenleving. Daarom maken we uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Daarnaast zijn we maatschappelijk betrokken bij goede doelen in onze regio. Zo ondersteunen we een aantal activiteiten en instellingen op het gebied van zorg, gehandicaptenzorg en regionale & lokale sport. Antonio Shining Places zet zich in voor de volgende goede doelen:

  • Het Ronald McDonald Huis Nijmegen, een logeerhuis voor families van kinderen die in het Radboudumc zijn opgenomen.
  • Ome Joop’s Tour in Arnhem, een jaarlijkse fietsvakantie voor kinderen uit kwetsbare groepen.
  • Het Rode Kruis Gala Arnhem, waarmee we geld inzamelen voor de minder bedeelden in Arhem, om hen rond kerst een kerstpakket te kunnen bezorgen.

Daarnaast steunen wij nog tal van andere initiatieven en zijn we al jaren lid van een aantal businessclubs in Gelderland. Wij onderhouden langetermijnrelaties met allerlei instellingen en zetten ons graag in voor lokale activiteiten.

Ruim 40 jaar alle mogelijke schoonmaakdiensten

In 1976 werd schoonmaakbedrijf Antonio opgericht door Vesna en Antonio. Sinds 1999 geeft hun zoon, Toni, leiding aan het bedrijf. Er is in de loop der jaren veel veranderd, maar de droom is hetzelfde gebleven: Shining Places creëren. We willen de beste zijn in de regio en werken op een professionele manier, met een oprechte menselijke benadering en volgens heldere afspraken. Antonio is begonnen in Arnhem en opende in 2012 een vestiging in Nijmegen. Vanaf 1 januari 2015 is Antonio ook gevestigd in Ede. Wij geloven in betrokkenheid en lange termijn relaties met medewerkers, opdrachtgevers en de wereld om ons heen.

Overal in NederlandMVO

Wij zetten ons in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en handelen daarom met respect voor het milieu en de samenleving. Wij maken uitsluitend gebruik van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en zijn daarnaast maatschappelijk betrokken bij goede doelen in onze regio. Wij ondersteunen een aantal activiteiten en instellingen op het gebied van zorg, gehandicaptenzorg, regionale en lokale sport. Antonio verbindt haar naam aan onder andere Ronald McDonald Huis Nijmegen, een logeerhuis voor families van kinderen die in Radboudumc zijn opgenomen. In Arnhem steunen wij Ome Joop’s Tour, een jaarlijkse fietsvakantie voor kinderen uit kwetsbare groepen. Via de stichting Heartbeat Gala ondersteunen we activiteiten op het gebied van onder meer welzijn, cultuur en zorg voor mensen die wat extra’s nodig hebben. Daarnaast steunen wij nog tal van andere initiatieven en zijn we al jaren lid van een aantal businessclubs in Gelderland. Wij onderhouden langetermijnrelaties met instellingen en businessclubs en zetten ons graag in voor lokale activiteiten.

Contact met een van onze kantoren:

Medewerkers

Fred Braakman

Aart-jan Verbeek 

Toni Iñiguez Najdanovski 

Rutger Buitendijk    
Nanny Matser
Jacqueline Harmsen   
 

Nieuwsgierig geworden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Offerte aanvragen >

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws