BDO Arnhem

 ’Met kerst krijgen de medewerkers van Antonio van ons een kerstpakket, dat zegt genoeg denk ik’’, aldus Harry Corbeek, Partner bij BDO Arnhem, Accountants, belastingadviseurs en consultants. BDO neemt al jaren meerdere diensten af en is meer dan tevreden over de kantinemedewerkers, schoonmakers en klusjesman van Antonio.

De relatie tussen de twee partijen ontstond in 1999 toen de vaste accountant van Antonio van kantoor veranderde en bij BDO terecht kwam. Antonio nam weer contact met hem op en zodoende werd BDO accountant van Antonio. Het samenwerkingsverband tussen beide partijen beviel zo goed dat BDO ook de diensten van Antonio af is gaan nemen.

Kantinemedewerkers

Harry Corbeek: ‘’Het voelt alsof ze deel uitmaken van ons team, net als ieder ander’’. De dames van de kantine verzorgen dagelijks een heerlijke lunch maar zijn ook inzetbaar tijdens een vergadering of borrel.

Schoonmaakdiensten

‘’Als belastingadviseur kom ik bij veel bedrijven en een schone en nette binnenkomst is een mooi visitekaartje. Bij BDO ziet het er dankzij de medewerkers van Antonio altijd perfect uit en daar zijn wij blij mee’’, vervolgt Harry Corbeek. Hij is zo tevreden over de glazenwassers dat hij deze ook privé inhuurt. Naast het schoonmaken an sich is Harry Corbeek ook zeer te spreken over de vertrouwensrelatie, ‘’Bij BDO werken we met klantendossiers en deze zijn strikt vertrouwelijk. De medewerkers van Antonio hebben in al die jaren bewezen dat ze prima met deze verantwoordelijkheid om kunnen gaan.’’

Klusjesman

Naast schoonmakers en kantinemedewerksters maakt BDO ook gebruik van de diensten van de klusjesman van Antonio. In tegelstelling tot de schoonmakers en kantinemedewerkers neemt BDO contact op met Antonio wanneer zij een klusjesman nodig hebben. Harry Corbeek: ‘’De andere diensten nemen we constant af en de klusjesman op afspraak. Als er iemand ziek is zorgt Antonio voor een vervanger, het is voor ons geheel zorgeloos. Ik zou het iedereen aanraden!’’

Contact met een van onze kantoren:

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws