Uw Vastgoed Makelaars SHINED DANKZIJ ANTONIO

‘’Om een woning zo goed mogelijk te kunnen verkopen moet de woning tip top in orde zijn, de verkoopstyling van Antonio heeft een zeer positief effect op de verkooptermijn en gerealiseerde transactieprijs en daarom maakt UVM met regelmaat gebruik van deze dienst’’, aldus Ben Spitman directeur van UVM. 

Ben Spitman is sinds 1 januari 2015 directeur van UVM, tot nu toe is hij zeer te spreken over het werk van Antonio. De relatie tussen beide partijen is ontstaan op persoonlijke titel van  de vorige eigenaar Evert-Jan Geertsma. ‘’Hij was zeer te spreken over de kwaliteit van de dienstverlening en heeft groot vertrouwen in het werk van Antonio, ik heb de samenwerking voortgezet en dat bevalt tot nu toe uitstekend’’, vervolgt de nieuwe directeur.  

Onderhoud

Zodra UVM de opdracht krijgt om een woning te verkopen kijken ze hoe zij een zo hoog mogelijke opbrengst uit de woning kunnen halen. In sommige gevallen houdt dit in dat er binnen of buiten ontruimd, opgeruimd en geordend moet worden. In andere gevallen moet er onderhoud gepleegd worden aan het sanitair, ramen, kozijnen, wanden of plafonds. Deze werkzaamheden kunnen zorgen voor een waardetoename van de woning en zorgen voor een kortere verkooptermijn, dit is in belang van alle belanghebbenden.  

Verkoopstyling

Naast onderhoud verzorgt Antonio ook verkoopstyling. Deze dienst bestaat uit het tijdelijk plaatsen van meubilair, het aanbrengen van stoffering en accessoires. Ben Spitman beaamt dat verkoopstyling onmisbaar is; ‘’een eerste indruk van een woning is essentieel, een nette, goed onderhouden, sfeervolle woning vergemakkelijkt het verkoopproces.’’  

Totaal ontzorgen

‘’UVM ontzorgt de opdrachtgever tijdens het verkoopproces en Antonio ontzorgt UVM. Door het onderhoud en de verkoopstyling uit handen te geven kunnen wij ons richten op de zaken waar wij verstand van hebben. Wanneer we een woning in de verkoop hebben die onderhoud of verkoopstyling behoeft, nemen we contact op met Antonio. Wij ontvangen een offerte voor de diensten, wegen de kosten af tegen de baten en geven een startsein. In sommige gevallen wordt een offerte afgegeven op basis van foto’s, in andere gevallen bezoeken de medewerkers van Antonio de woning om een kostenberekening te maken. UVM wordt door Antonio totaal ontzorgd op het gebied van onderhoud en dat is een prettig idee’’, Ben Spitman.

Contact met een van onze kantoren:

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws