schoonmaakbedrijf

Een betrokken schoonmaakbedrijf

Een schone (werk)plek draagt bij aan een goede sfeer, positieve uitstraling en hygiënische omgeving. Onze Shining Makers vinden hun werk leuk en zorgen met liefde voor uw gebouw. Dat maakt dat wij voor elke schoonmaakdienst een passende schoonmaker hebben. Van binnen tot buiten en van vloer tot plafond. U heeft niet eens meer door dat uw ruimte vies zou kunnen zijn!

ONZE DIENSTEN

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en zijn uiterst betrouwbaar. Onze schoonmakers houden rekening met bijzondere situaties; of ze nu werken in een kantoor of een grootkeuken, een laboratorium of een speelruimte van een kinderdagverblijf. De Shining Makers van Antonio komen uit de nabije regio en zijn zowel tijdens als buiten kantooruren beschikbaar. Bent u op zoek naar een betrokken schoonmaakbedrijf in Arnhem, Ede of Nijmegen? Neem dan contact met ons op.

ONZE SCHOONMAAKSERVICE:  SCHOON ÉN GEBRUIKSKLAAR

Naast het reinigen van uw sanitair, keuken en overige ruimtes, zorgen wij er ook voor dat de ruimtes gebruiksklaar zijn. We vullen uw handdoekjesautomaat, zeepdispenser, vaatdoekjes en vaatwastabletten aan. U hoeft nergens naar om te kijken. Wij bieden een ruime keuze uit ecologische, budgetvriendelijke en luxe oplossingen. Op basis van uw voorkeuren ontvangt u een helder aanbod als onderdeel van een facilitair plan. Met dit plan maken we uw ruimte optimaal hygiënisch.

SCHOONMAAKBEDRIJF​ARNHEM, EDE ÉN NIJMEGEN

Schoonmaakbedrijf Antonio heeft vestigingen in ArnhemEde en Nijmegen. Wij werken in een straal van 25 kilometer rondom onze vestigingen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Elst, Huissen, Overasselt, Berg en Dal, de Ooijpolder, Veenendaal, Renswoude of Lunteren? Dan kunt u ook bij ons terecht. Wij leveren kwalitatief hoogwaardige schoonmaakdiensten op maat tegen verantwoorde prijzen. Naast schoonmaakdiensten leveren wij ook facilitaire dienstenspecialistische reiniging en glasbewassing. Bovendien kunt u bij schoonmaakbedrijf Antonio terecht voor bedrijfscatering en receptie- en gastvrouwendiensten.

Vraag hier direct een offerte aan!

Vul onderstaand formulier in, dan wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Vul onderstaand formulier in, dan wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Omschrijf op welke basis u de offerte wenst te ontvangen.
 
Contact met een van onze kantoren:

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws