schoonmaakbedrijf

Schoonmaakbedrijf Antonio

Een schone (werk)plek draagt bij aan een goede sfeer, positieve uitstraling en hygiënische omgeving. Schoonmaakbedrijf Antonio levert al 40 jaar alle mogelijke schoonmaakdiensten. Van binnen tot buiten en van vloer tot plafond. Alles tot in de puntjes verzorgd.

Schoonmaakdiensten

Wij leveren hoogwaardige kwaliteit en zijn uiterst betrouwbaar. Onze schoonmakers houden rekening met bijzondere situaties; of ze nu werken in een kantoor of een grootkeuken, een laboratorium of een speelruimte van een kinderdagverblijf. De schoonmakers van Antonio komen uit de nabije regio en zijn zowel tijdens als buiten kantooruren beschikbaar. Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Arnhem, Ede of Nijmegen? Neem dan contact met ons op.

Onze schoonmaakservice: schoon én gebruiksklaar

Naast het reinigen van uw sanitair, keuken en overige ruimtes, zorgen wij er ook voor dat de ruimtes gebruiksklaar zijn. Met andere woorden: wij vullen uw handdoekjesautomaat, zeepdispenser, vaatdoekjes en vaatwastabletten aan. Wij bieden een ruime keuze uit ecologische, budgetvriendelijke en luxe oplossingen. Op basis van uw voorkeuren ontvangt u een helder aanbod als onderdeel van een facilitair plan.

Schoonmaakbedrijf ​Arnhem, Ede én Nijmegen

Schoonmaakbedrijf Antonio heeft vestigingen in Arnhem, Ede en Nijmegen. Wij werken in een straal van 15 kilometer rondom onze vestigingen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Elst, Huissen, Overasselt, Berg en Dal, de Ooijpolder, Veenendaal, Renswoude of Lunteren? Dan kunt u bij ons terecht. Wij leveren kwalitatief hoogwaardig schoonmaakdiensten op maat tegen scherpe prijzen. Naast schoonmaakdiensten leveren wij ook facilitaire diensten, specialistische reiniging en glasbewassing. Bovendien kunt u bij schoonmaakbedrijf Antonio terecht voor bedrijfscatering. Ook voor deze diensten geldt: wij werken in een straal van 15 kilometer rondom Arnhem, Ede en Nijmegen.

Vraag hier direct een offerte aan!

Vul onderstaand formulier in, dan wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Omschrijf op welke basis u de offerte wenst te ontvangen.

 
Contact met een van onze kantoren:

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen