Schoonmaakbedrijf Arnhem

Bent u op zoek naar een betrouwbaar, professioneel en ervaren schoonmaakbedrijf in Arnhem? Antonio Shining Places is al meer dan 40 jaar dé schoonmaakspecialist van Arnhem en omgeving. Ons schoonmaakbedrijf verzorgt de volgende diensten binnen een straal van 15 kilometer rondom Arnhem:

Schoonmaakbedrijf Antonio gaat vakkundig te werk, is voordelig en creëert van uw werkplek Shining Places. Neem contact met ons op om de diverse mogelijkheden van onze schoonmaakdiensten en overige diensten te bespreken.Antonio schoonmaakbedrijf Arnhem past zich graag aan uw wensen aan. 

 

Waarom Antonio Shining Places?

Binnen schoonmaakbedrijf Antonio hechten wij waarde aan korte communicatielijnen en grote slagkracht, daarom werken wij in een straal van 15 kilometer rondom ons bedrijfspand Arnhem. Wij hebben onder andere klanten in: Arnhem, Duiven, Elst, Huissen, Oosterbeek, Renkum, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort en Zevenaar. Op Antonio schoonmaakbedrijf Arnhem kunt u rekenen!

Hét schoonmaakbedrijf van Arnhem, al meer dan 40 jaar!

In 1976 werd schoonmaakbedrijf Antonio opgericht en sinds die tijd is er veel veranderd. De droom van schoonmaakbedrijf Antonio is door de loop der jaren hetzelfde gebleven: Shining Places creëren, ofwel plekken waar mensen zich prettig voelen. Wij streven ernaar om de beste te zijn in de regio Arnhem, geloven in betrokkenheid en streven naar lange termijn relaties met medewerkers, opdrachtgevers en de mensen om ons heen. Dat is de kern van Antonio schoonmaakbedrijf Arnhem. 

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Arnhem dat Shining Places voor u creëert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via arnhem@antonio.nl of vul onderstaand offerteformulier in. Zoekt u een baan als interieurverzorger/schoonmaker, in vaste dienst of als invalkracht? Bekijk dan onze vacatures.

Vul onderstaand formulier in, dan wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Omschrijf op welke basis u de offerte wenst te ontvangen.

 
Contact met een van onze kantoren:

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws