Schoonmaakbedrijf Ede

Antonio Shining Places is dé specialist op het gebied van schone werkplekken. Maar onze dienstverlening bestaat niet enkel uit standaard schoonmaakdiensten. Als full-service schoonmaakbedrijf in Ede bieden wij de volgende diensten in een straal van 15 kilometer rondom Ede aan:

Bent u voor uw bedrijf op zoek naar een schoonmaakbedrijf dat vakkundig te werk gaat en daarnaast voordelige tarieven heeft? Een schoonmaakbedrijf dat zijn hand niet omdraait voor specialistische reiniging of een facilitaire / technische klus? Neem dan contact met op Antonio schoonmaakbedrijf Ede.

Professioneel schoonmaakbedrijf Ede

Vlotte communicatie en grote slagkracht staan binnen Antonio Shining Places centraal. Onze dienstverlening strekt zich uit tot een straal van 15 kilometer rondom onze vestiging in Ede. Zo werken wij voor klanten in de plaatsen Ede, Veenendaal, Wageningen, Wolfheze en Barneveld. Op Antonio schoonmaakbedrijf Ede kunt u rekenen. 

Al meer dan 40 jaar Shining Places!

Sinds de oprichting van schoonmaakbedrijf Antonio in 1976 is het een en ander veranderd, maar de droom van Antonio is nog steeds hetzelfde: Shining Places creëren. Schone en hygiënische plekken waar mensen zich fijn voelen en daardoor effectief hun werk kunnen uitvoeren. Ons doel is om in de regio Ede de beste dienstverlener als het op schoonmaken aankomt te zijn. Dit doel kunnen wij alleen maar bereiken als wij een goede en betrokken relatie hebben met onze klanten, onze medewerkers en alle mensen om ons heen. Dat is de kern van Antonio schoonmaakbedrijf Ede.

Wilt u uw werkplek ook omtoveren tot een Shining Place? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via ede@antonio.nl of vraag via onderstaand formulier direct een offerte aan. Zoekt u een baan als interieurverzorger/schoonmaker, in vaste dienst of als invalkracht? Bekijk dan onze vacatures.

Vul onderstaand formulier in, dan wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Omschrijf op welke basis u de offerte wenst te ontvangen.

 
Contact met een van onze kantoren:

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws