Schoonmaakbedrijf Nijmegen

Antonio Shining Places is hét schoonmaakbedrijf van Nijmegen. Als full-service schoonmaakbedrijf bieden wij een breed scala aan schoonmaakdiensten aan. Binnen een straal van 15 kilometer rondom onze vestiging in Nijmegen kunnen wij het volgende voor u betekenen:

Zoekt u een vakkundig, betrouwbaar en voordelig schoonmaakbedrijf in Nijmegen dat diverse schoonmaakdiensten verricht? Een schoonmaakbedrijf dat ook uw glasbewassing kan verzorgen, ingezet kan worden voor bedrijfscatering en zijn hand niet omdraait voor een interne verhuizing? Neem dan contact met op Antonio schoonmaakbedrijf Nijmegen.

Professioneel schoonmaakbedrijf Nijmegen

Korte communicatielijnen en grote slagkracht zijn ons speerpunten. Dat mag u verwachten van een goed schoonmaakbedrijf. Wij werken daarom lokaal. Onze dienstverlening strekt zich uit tot een straal van 15 kilometer rondom ons bedrijfspand in Nijmegen. Wij werken dan ook niet alleen voor klanten in Nijmegen, maar ook voor klanten in Lent, Elst, Beuningen, Wijchen, Mook en Malden! Op Antonio schoonmaakbedrijf Nijmegen kunt u rekenen!

Alle mogelijke schoonmaakdiensten in Nijmegen

In de afgelopen jaren is onze dienstverlening veranderd en uitgebreid, maar wat niet veranderd is, is onze droom. Als sinds de oprichting in 1976 is het de droom van Antonio om overal Shining Places te creëren. Plekken waar mensen zich fijn en op hun gemak voelen. Ons streven is om de beste schoonmaakdienstverlener van Nijmegen en omgeving te zijn.. Met een betrokken en dienstverlenende houding dragen wij zorg voor een goede relatie met onze klanten, medewerkers en alle mensen om ons heen. Dat is de kern van Antonio schoonmaakbedrijf Nijmegen.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nijmegen dat Shining Places voor u creëert? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via nijmegen@antonio.nl of vul direct onderstaand offerteformulier in. Zoekt u een baan als interieurverzorger/schoonmaker, in vaste dienst of als invalkracht? Bekijk dan onze vacatures.

Vul onderstaand formulier in, dan wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Omschrijf op welke basis u de offerte wenst te ontvangen.

 
Contact met een van onze kantoren:

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws