Interieur reinigen en onderhouden

Shining oppervlakken bereik je door dagelijks schoon te maken, Antonio gaat verder. Wanneer we spreken over Shining Places hebben we het over een ruimte die van binnen en buiten, van boven tot onder schoon is. Dat bekent dat uw interieur ook eens in de zoveel tijd diep gereinigd moet worden. Antonio is gespecialiseerd in dieptereinigingen en reinigt plafonds, raamdecoratie, sainitair, (groot) keukens, airco’s, koffiemachines en computers grondig.

Plafondreiniging en wandreiniging

Plafonds en wanden raken vervuild door aanslag van vet, stof of nicotine. Een vies plafond of wand zorgt ervoor dat een ruimte er minder representatief uitziet en is daarnaast niet bevorderlijk voor de gezondheid van mensen die dagelijks in de ruimte verblijven. Onze medewerkers maken uw plafonds grondig schoon en nemen daarnaast bij het reinigen ook profielen, roosters, armaturen en rookmelders mee, bovendien zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van nicotine aanslag.

Gordijnen, vitrage, lamellen of luxaflex schoonmaken

Raamdecoratie raakt na verloop van tijd vervuild door aanslag van vet, stof, en nicotine. Vervuilde raamdecoratie komt de representativiteit van een ruimte niet ten goede en is bovendien niet bevorderlijk voor de gezondheid. Eens in de zoveel tijd is het verstandig om uw gordijnen, vitrage, lamellen of luxaflex grondig te reinigen. Dit is ook van groot belang wanneer er voor het oog geen vervuiling aanwezig is, vervuiling hoeft niet altijd zichtbaar te zijn. Wij kunnen godrijnen en vitrage stomen maar hebben ook technieken om lamellen of luxaflex grondig te reinigen.

Dieptereiniging sanitair

Een schoon ogende sanitaire ruimte wordt door veel mensen beschouwd als het visitekaartje van een onderneming of instelling. Vervuiling, lekkende kranen, verstopte wastafels of kapotte toiletbrillen zorgen ervoor dat uw sanitaire voorzieningen onhygiënisch ogen. Het is dus zaak om de sanitaire ruimte regelmatig grondig te inspecteren op hygiëne en technisch onderhoud. Onze gespecialiseerde medewerkers werken volgens gedetailleerde methoden en werken uitsluitend met gespecialiseerde middelen. Na een inspectie verwijderen zij de organische- en anorganische vervuiling van de aanwezige sanitaire objecten. Ze reinigen ook de sanitair aansluitingen in- en uitwendig, controleren de werking en repareren zonodig de onderdelen van de sanitaire installatie. Met een onderhoudsabonnement heeft u geen omkijken meer naar uw sanitaire onderhoud omdat onze schoonmakers signaleren wanneer onderhoud nodig is.

Dieptereiniging grootkeuken

Een plaats waar hygiëne van uiterst belang is, is de keuken. Ervaren medewerkers kennen het verschil tussen gewoon schoon en écht schoon, ofwel: Shining Places. Gewoon schoon bereikt u met een dagelijkse schoonmaakbeurt. Shining Places zijn hygiënisch en veilig voor de mensen die er werken en het voedsel dat zij bereiden. Bovendien voldoen Shining Places aan het HACCP-systeem.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw keuken een Shining Place wordt. Zij zorgen ervoor dat uw apparaten grondig gereinigd worden met speciale reinigingsmiddelen. Ze verwijderen vuil, stof en vet op moeilijk bereikbare plaatsen, vervangen kitnaden en controleren aansluitingen. Als een medewerker van Antonio een bezoek aan uw keuken heeft gebracht zal deze omgetoverd zijn tot een Shining Place. Met een onderhoudsabonnement heeft u geen omkijken meer naar uw keuken, onze schoonmakers signaleren wanneer een dieptereiniging of onderhoud nodig is.

Reiniging airconditioning of climate control

Is er een airconditioning, climate control of luchtbehandelingsinstallatie in uw bedrijfspand aanwezig? Dan is het van groot belang dat deze eens in de zoveel tijd grondig gereinigd wordt. Een luchtbehandelingsinstallatie filtert inkomende lucht en brengt deze op temperatuur. De vervuilende stoffen blijven in het systeem hangen. Na verloop van tijd tasten de stoffen het filterende vermogen van de airconditioning of climate control aan. Om een verminderde werking te voorkomen en om de luchtkwaliteit in een ruimte op peil te houden is het van belang dat u het systeem reinigt. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het grondig reinigen van uw airconditioning, climate controle of luchtbehandelings-installatie.

Onderhoud en service koffieautomaten

Binnen een bedrijf wordt een koffiemachine veelvuldig gebruikt, daarom is het van belang dat een koffieautomaat eens in de zoveel tijd grondig gereinigd wordt. Onze medewerkers reinigen uw koffieautomaat en kunnen deze eventueel ook voor u vullen. We kunnen de automaat vullen met producten die u zelf aanschaft maar bieden ook de mogelijkheid om koffie aan te leveren. U heeft keuze uit een ruim assortiment A-merk producten.

Computerreiniging

Computers en andere elektronische apparatuur zoals printers, faxen, telefoontoestellen en dergelijke staan centraal in het moderne bedrijfsleven. Elektronische apparaten trekken veel stof aan en stof tast op den duur het gebruikscomfort aan. Het is van groot belang op uw apparaten periodiek te laten reinigen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in het reinigen van elektronische apparatuur, zowel van binnen als van buiten.

Contact met een van onze kantoren:

Nieuwsgierig geworden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Offerte aanvragen >

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws