Vloeren reinigen en onderhouden

Onze medewerkers behandelen vele soorten harde en zachte vloeren waaronder: linoleum, ESD (Electro Static Discharge), marmoleum, PVC vloeren, tegels, natuursteen, tapijt (zowel hoog- als laagpolig) en parket. Iedere vloer vraagt om een specialistische manier van reinigen en onderhouden. Wij kunnen een onderhoudsplan samenstellen voor uw vloeren en zorgen ervoor dat uw vloer er continu verzorgd uitziet. Naast een hygiënisch uiterlijk zorgt het reinigen en onderhouden van uw vloer ook voor een langere levensduur.

Parket of eiken houten vloer

Heeft u een parketvloer of eiken houten vloer en wilt u deze schoonmaken? Dan dient de vloer in de meeste gevallen geschuurd en gelakt te worden. Nadat onze medewerkers uw vloer hebben behandeld zal uw vloer weer stralen!

(Perzisch) tapijt reinigen

Vuil hoopt zich snel op in de vezels van een tapijt en laat zich moeilijk verwijderen. Enkele keren per week stofzuigen is meestal niet voldoende om uw tapijt op lange termijn schoon en fris te houden. Onze medewerkers kunnen uw tapijt grondig reinigen en zorgen ervoor dat uw tapijt er weer als nieuw uit komt te zien. Opnieuw impregneren zorgt ervoor dat uw tapijt beter schoon te houden is. Naast de levensduur van uw tapijt is het ook hygiënisch om uw tapijt eens in de zoveel tijd grondig te laten reinigen.

Natuursteen vloer onderhouden en reinigen

Een natuursteen vloer vraagt om een speciale behandeling wat betreft reinigen en onderhouden. Polijsten, schuren, impregneren en vlekken verwijderen behoren tot onze standaard behandeltechnieken. Met behulp van speciale machines worden de marmerporiën gevuld met ultra fijne kristallen. De vloer wordt helderder van kleur, krijgt een prachtige glans en is harder waardoor er minder snel beschadigingen ontstaan. Voor het onderhouden van uw natuursteenvloer dient u bij Antonio te zijn.

Onderhoudsplan voor uw vloeren

Naast eenmalige reiniging kunnen wij ook een geheel onderhoudsplan opstellen voor uw vloer. We voeren een dieptereiniging uit welke gevolgd wordt door periodieke oppervlakkige reinigingen. Bij een dieptereiniging reinigen we uw vloer grondig en geven we deze een onderhoudsbeurt. Als we met een oppervlakkige reiniging niet meer het gewenste resultaat bereiken zullen we weer een dieptereiniging uitvoeren. Een dergelijke cyclus duurt ongeveer drie jaar. Interesse in een onderhoudsplan voor uw vloer? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Contact met een van onze kantoren:

Nieuwsgierig geworden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Offerte aanvragen >

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws