Exterieur reinigen en onderhouden

Naast interieur is het ook van groot belang om het exterieur van uw pand te onderhouden. Het reinigen van uw dakgoot, gevel of kozijnen voorkomt achterstallig onderhoud en verlengt daarmee de levensduur. Van het reinigen van uw dakgoot tot het verwijderen van raamfolie, voor al uw klussen rondom uw huis of bedrijfspand moet u bij Antonio zijn!

Dakgootreiniging

Voorkomen is beter dan genezen, een toepasselijk spreekwoord als we het over dakgootreiniging hebben. Het schoonmaken van uw dakgoot voorkomt lekkage, verstopping en verzakking. Door eens per jaar uw dakgoot te laten reinigen verlengt u de levensduur van uw dakgoot en daarmee bespaart u kosten. Onze medewerkers reinigen niet alleen uw dakgoot maar ook uw platte dak, maken de afvoer en roosters schoon, voeren het vuil af en wanneer zij mankementen tegenkomen geven zij deze aan u door.

Gevelreiniging

Weersinvloeden, vogeluitwerpselen, algengroei, mossen en schimmels vormen een bedreiging voor uw gevelmaterialen en zorgen voor een verontreinigend aanzicht. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd in gevel- en damwandreiniging en zorgen ervoor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet. Naast het reinigen van uw gevel kunnen wij deze ook coaten. Een coating zorgt ervoor dat vuil minder snel hecht aan het geveloppervlak en u langer kan genieten van uw schone gevel.

Graffitiverwijdering

Grafiti op een gevel, rolluik, muur of raam, iedere winkelier heeft er wel eens mee te stellen gehad. Zelf grafiti verwijderen is een tijdrovende klus waarbij bijna altijd de ondergrond beschadigd wordt. Wij kunnen grafiti snel en vakkundig voor u verwijderen en zorgen voor minimale beschadigingen aan de ondergrond. Onze medewerkers hebben kennis en ruimschoots ervaring met het verwijderen van grafiti en wij zijn het vaste adres voor een groot aantal bedrijven en instanties dat met grafiti in aanraking komt. De grafiti remover zorgt ervoor dat uw gevel, rolluik, muur of raam er weer als nieuw uitziet. Na het behandelen met een grafiti remover brengen wij een anti-grafiti coating aan. Deze coating zorgt ervoor dat de grafiti in het vervolg minder goed hecht aan het oppervlak.

Raamfolie verwijderen

Uw plastic raamfolie, bestickering of belettering verwijderen? Daarvoor moet u bij Antonio zijn! Onze medewerkers kunnen uw raamfolie en raamdecoraties vakkundig verwijderen en uw raam efficiënt reinigen. Met behulp van speciale technieken verwijderen zij de folie in zijn geheel zodat er direct nieuwe belettering op kan. De nieuwe belettering of reclame kunnen de medewerkers ook vakkundig en zonder luchtbellen voor uw aanbrengen. Wij zorgen dat uw raamreclame optimaal tot zijn recht komt.

Kunststof kozijnen reinigen

Bij het aanschaffen van kunststof kozijnen wordt vaak aangegeven dat deze onderhoudsvrij zijn, dit is echter onjuist. Weersinvloeden, regenwater en ongedierte zorgen voor een verontreinigend aanzicht van uw kunststof kozijn. Na verloop van tijd krijgen kunststof kozijnen een zichtbaar donkere waas door vervuiling. Onze medewerkers maken uw kunststof kozijnen vakkundig schoon en brengen daarna een coating aan. De coating zorgt ervoor dat vuil minder goed hecht aan het kozijn en verlengt daarmee de levensduur. Onze medewerkers hebben veel ervaring met het schoonmaken en behandelen van kunststof kozijnen en zorgen ervoor dat uw kozijnen er weer als nieuw uitzien.

Zonnepanelen reinigen

Zonnepanelen zijn helemaal van deze tijd en zijn terug te vinden op bedrijfspanden en daken van huizen. Er wordt vaak gedacht dat zonnepanelen onderhoudsarm zijn en dat een regenbui voldoende is om de zonnepanelen schoon te houden. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit niet het geval is! Weersinvloeden en vogeluitwerpselen hebben invloed op zonnepanelen en kunnen ervoor zorgen dat uw panelen tot 15% minder energie opwekken. Het goed onderhouden van zonnepanelen is van groot belang voor de levensduur en het rendement van uw zonnepanelen. Het reinigen van uw eigen zonnepanelen met kraanwater is niet aan te raden. Kraanwater zit vol met mineralen en deze zorgen voor onomkeerbare schade aan uw panelen. Zonnepanelen moeten schoongemaakt worden met Osmosewater, water zonder minderen en zouten. Het reinigend vermogen van Osmosewater is sterker dan dat van leidingwater en zorgt ervoor dat uw zonnepanelen weer goed functioneren. Ook bij het reinigen van uw zonnepanelen houden onze medewerkers rekening met het milieu en gebruiken geen chemicaliën.

Contact met een van onze kantoren:

Nieuwsgierig geworden? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan:

Offerte aanvragen >

Contact

(026) 3234334
info@antonio.nl

Vestigingen

Nieuws